30 de setembre de 2016
30.09.2016
Roses

Roses allibera 500 places d'aparcament de zona blava

Aquest dissabte s'acaba la temporada de pagament fraccionat de la zona blava

30.09.2016 | 09:08
La zona blava acaba el període de pagament.

Finalitzat el període estival, Roses torna a disposar a partir de l'1 d'octubre de set mesos ininterromputs d'estacionament gratuït a la totalitat de carrers, avingudes i aparcaments municipals, un cop finalitzat el període de pagament dels tres sectors de zona blava de la població.

Singularment en el marc dels municipis costaners, Roses compta al llarg de l'any amb una disponibilitat de prop de 5.000 places d'aparcament gratuït en la totalitat de carrers i altres espais municipals aptes per a l'estacionament. Només amb l'inici de la temporada turística, 300 d'aquestes places (menys del 10%) passen a ser tarifades, juntament amb les 200 places de l'aparcament del Pot Esportiu Municipal, que és de pagament entre l'1 de juny i el 30 de setembre.

Amb la finalització del període d'estacionament tarifat, aquestes places passen a ser gratuïtes a partir de dissabte 1 d'octubre. Cal recordar també que els propietaris de vehicles donats d'alta a Roses i al corrent de pagament de l'impost de circulació, disposen diàriament de 3 hores d'estacionament gratuït diürn i la totalitat de la nit, en el pàrquing de Ports de la Generalitat, al front de mar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook