27 de setembre de 2016
27.09.2016
40 Años
40 Años
Figueres

Ceres Roura obté una fórmula que elimina les males olors de les mascotes domèstiques

El fabricant empordanès ha iniciat la comercialització de dues col·leccions d'espelmes i difusors dirigides a gats i gossos

27.09.2016 | 16:12
La nova gamma d´espelmes de l´empresa figuerenca.

Roura, l'empresa pionera de la península Ibèrica en la fabricació i disseny d'espelmes amb seu a Figueres, ha iniciat la comercialització de dues col·leccions d'espelmes i difusors que neutralitzen les males olors de les mascotes. Aquest nou producte, dirigit específicament a gats i gossos, s'ha desenvolupat gràcies a l'obtenció d'una fórmula especial que conté actius que atrapen les molècules causants de les males olors i les neutralitzen.

La gamma d'articles pensats per als gossos conté perfum de cotó i la dels gats, aroma d'orquídia. Ambdues es presenten en recipients de vidre, dissenyats especialment per no tumbar-se (anti-volcada).
 
Les espelmes funcionals representen el 25% de les vendes de la societat
 
Roura ha fet una aposta ferma pel desenvolupament de productes funcionals alhora que decoratius per a la llar i equipaments diversos. Aquest estiu va treure al mercat la primera espelma amb insecticida, amb la que s'elimina tot tipus de mosquits, incloent-hi el mosquit Tigre i el que transmet el virus del Zika. Les espelmes funcionals representen el 25% de les vendes de la societat.
 
L'empresa, fundada l'any 1912, presideix actualment l'Associació Europea de Fabricants de Espelmes (Association Europe Candle Makers – AECM), entitat de la qual en forma part des de fa més de 25 anys. Amb una producció de més de 3.000 tones l'any, Roura dissenya i produeix espelmes perfumades, antimosquits, decoratives, i litúrgiques, i comercialitza alhora tot una gamma de productes d'ambientació de la llar i complements. Del total de la producció, el gran gruix (70%) es dirigeix a la gran distribució i l'hostaleria i un 30% al segment del jardí, les floristeries i botiga especialitzada del regal, la decoració i la litúrgia.

També elabora espelmes per a altres marques de renom nacionals i internacionals per a les quals desenvolupa productes corporatius personalitzats. En aquests moments exporta bona part de la seva producció sobretot a Europa (França, Anglaterra, Alemanya, Itàlia, Portugal, Grècia, Suïssa, Holanda), i també a diferents països de l'Àfrica (Marroc, Angola, Guinea Equatorial i Ghana) Israel i Líban.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook