La UNED manté els preus de matrícula per a tots els Graus, màsters, curs d'accés i idiomes. Aquesta iniciativa vol facilitar i incentivar la formació universitària a estudiants que d'altra manera no hi podrien tenir accés.

Amb les diferents seus a comarques gironines (Salt, Olot, Figueres, Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols i Ripoll) i l'opció de cursar estudis a distància que ofereix, la UNED apropa la universitat a tothom.

Els cursos d'idiomes de la UNED (CUID-Centre Universitari d'Idiomes a Distància) donen accés a titulació amb reconeixement oficial i permeten escollir entre modalitat semipresencial o virtual. Aquest curs s'afegeixen a l'oferta els nivells A1 i C1 d'anglès a Figueres, el C1 d'anglès a Sant Feliu de Guíxols i a Olot també es cursarà l'A1 d'alemany.

Aquest mes han passat per la seu de la UNED a Salt més de 400 estudiants que han realitzat exàmens de la convocatòria de setembre. Són alumnes de diferents assignatures de Graus, Màsters, curs d'accés a la universitat per a majors de 25 anys i cursos d'idiomes.

Pel que fa al procés de matriculació es realitza totalment on line mitjançant un aplicatiu disponible al web de la UNED que ofereix tota la informació necessària sobre preus, crèdits i assignatures. També es pot accedir als suports i informació necessaris a la seu de UNED Girona (a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt) o al web oficial. El període de matriculació pels Graus finalitzarà el 20 d'octubre i l'últim dia per apuntar-se als cursos d'idiomes CUID serà el 31 d'octubre.