El proper dilluns es posen en marxa els treballs d'execució del projecte d'unificació de les places de l'Ajuntament i de l'Església. Això suposarà algunes modificacions de la circulació en funció dels punts en què s'estigui actuant en cada moment.

Els treballs començaran amb la millora de la canalització de les aigües plujanes en el tram del carrer Pintor Joan Massanet que va des de la plaça de l'Ajuntament fins a la plaça Víctor Català. La primera setmana s'actuarà precisament a la cruïlla del carrer Pintor Joan Massanet amb la plaça Víctor Català. Això obliga a canviar el sentit de circulació del carrer de Gràcia, que passarà a ser de sortida cap a l'avinguda del Pedró, mentre que el carrer pintor Joan Massanet estarà tallat, excepte per als veïns que tenen guals.

Durant la primera setmana no es podrà girar del carrer Enric Serra cap a la plaça Víctor Català, però un cop completats els treballs de la cruïlla, aquest accés quedarà reobert.

Els treballs seguiran després des de la cruïlla fins a la plaça de l'Ajuntament, per reobrir el trànsit al carrer Pintor Joan Massanet en un termini d'unes vuit setmanes. Serà llavors quan els treballs passin a la banda del carrer Enric Serra i la plaça de l'Església. Això obligarà a tallar el trànsit d'accés al carrer, excepte per a veïns amb guals, entre l'avinguda Ave Maria i la plaça, mentre que el carrer de Gràcia recuperarà el seu sentit actual.

Un cop les dues places estiguin al mateix nivell, finalment es pavimentarà de forma definitiva, deixant un únic espai sense barreres arquitectòniques i amb la renovació de les xarxes de serveis públics.

L'obra va ser adjudicada a l'empresa Rubau Tarres i costarà uns 382.000 euros, dels quals el 95% seran coberts amb subvencions del Pla de Barris del Nucli Antic i el Pla Únic d'Obres i Serveis. Es preveu un termini total d'execució de 18 setmanes.

D'altra banda, aquest dilluns també començaran els treballs per completar els contenidors soterrats del front marítim del Nucli Antic.