13 de setembre de 2016
13.09.2016
40 Años
40 Años
Palau-saverdera

L'Ajuntament de Palau-saverdera ajuda amb 60 euros per comprar llibres d'ESO

Els empadronats al municipi poden presentar la sol·licitud d'ajut abans de l'1 d'octubre

13.09.2016 | 18:15

L´Ajuntament de Palau-saverdera dóna una ajuda de 60€ a tots els alumnes de Secundària, empadronats al municipi, que cursen els seus estudis en un dels dos instituts que tenim assignats: l´Illa de Rodes i el Cap Norfeu.

Qui es vulgui beneficiar d´aquesta ajuda, es pot descarregar el formulari de sol·licitud a la pàgina web i presentar-lo a l´Ajuntament, juntament amb el comprovant de compra del material, abans de l´1 d´octubre.

L´Ajuntament destina 5.000€ del pressupost a ajudar a l´escola Martí Inglés i als seus alumnes a comprar material escolar i llibres de text pel curs 2016-2017. D´aquesta quantitat, 2.600€ es destinen a Secundària i 2.400€, a Infantil i Primària.

Gràcies a aquesta línia d´ajudes, els alumnes que participin en el programa de reciclatge de llibres no hauran de pagar la quota que s´havia de pagar habitualment. També es destina una part de l´ajuda al llibre d´anglès de P4 i als quaderns de Primer i de Segon.

7.291.62€, en manteniment
Al marge de les ajudes per comprar material escolar, l´Ajuntament ha reservat 7.291,62€ del pressupost per fer diverses actuacions de millora i manteniment de les instal·lacions escolars.

Entre aquestes actuacions hi ha, entre altres: millores en el sistema d´alarma, col·locació de cortines al menjador per evitar la calor de l´estiu, reparacions a portes i tancaments, reparacions d´humitats, millores elèctriques i tancament de l´hort.

Algunes ja s´han executat i altres s´executaran properament, com la substitució de la porta d´entrada al centre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook