L’Ajuntament de Palau-saverdera dóna una ajuda de 60€ a tots els alumnes de Secundària, empadronats al municipi, que cursen els seus estudis en un dels dos instituts que tenim assignats: l’Illa de Rodes i el Cap Norfeu.

Qui es vulgui beneficiar d’aquesta ajuda, es pot descarregar el formulari de sol·licitud a la pàgina web i presentar-lo a l’Ajuntament, juntament amb el comprovant de compra del material, abans de l’1 d’octubre.

L’Ajuntament destina 5.000€ del pressupost a ajudar a l’escola Martí Inglés i als seus alumnes a comprar material escolar i llibres de text pel curs 2016-2017. D’aquesta quantitat, 2.600€ es destinen a Secundària i 2.400€, a Infantil i Primària.

Gràcies a aquesta línia d’ajudes, els alumnes que participin en el programa de reciclatge de llibres no hauran de pagar la quota que s’havia de pagar habitualment. També es destina una part de l’ajuda al llibre d’anglès de P4 i als quaderns de Primer i de Segon.

7.291.62€, en manteniment

Al marge de les ajudes per comprar material escolar, l’Ajuntament ha reservat 7.291,62€ del pressupost per fer diverses actuacions de millora i manteniment de les instal·lacions escolars.

Entre aquestes actuacions hi ha, entre altres: millores en el sistema d’alarma, col·locació de cortines al menjador per evitar la calor de l’estiu, reparacions a portes i tancaments, reparacions d’humitats, millores elèctriques i tancament de l’hort.

Algunes ja s’han executat i altres s’executaran properament, com la substitució de la porta d’entrada al centre.