08 de setembre de 2016
08.09.2016
40 Años
40 Años
Figueres

Figueres inicia una campanya d'esterilització de gats per controlar-ne la població

Compta amb la col·laboració de l'Associació SOS Mininos i la clínica veterinària Empordà Vergés

08.09.2016 | 13:56
Una cria de gat a la via pública.

L'Ajuntament de Figueres amb la col·laboració de l'associació SOS Mininos de Figueres ha iniciat una campanya d'esterilització de gats sense propietari a la ciutat amb l'objectiu de controlar-ne la població i evitar que proliferin en excés. A data d'avui ja s'han esterilitzat 27 gates i se n'ha previst esterilitzar 30 més ens els propers mesos.

Les esterilitzacions, que es duen a terme amb la col·laboració de la veterinària Empordà Vergés, tenen un cost de 2.000 €. Des de l'Àrea de Medi Ambient recorden que està prohibit abandonar animals a la via pública i que tenir un animal domèstic comporta una sèrie de responsabilitats que cal valorar abans de prendre la decisió de tenir-ne un.

El regidor de Medi Ambient, Francesc Cruanyes, fa una crida a tota aquella gent que amb la millor de les intencions dóna menjar als gats del carrer: "No se´ls ha de deixar restes de menjar que contribueixen a crear focus de brutícia, proliferació de les colònies, aparició de rates? Per això, la tasca dels serveis municipals i d´entitats com SOS Mininos és tan important, en la mesura que controlen i tenen cura d´aquests animals que conviuen sense amo en l´àmbit urbà?

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook