06 de setembre de 2016
06.09.2016
40 Años
40 Años
Castelló d'Empúries

Empuriabrava i Castelló tanquen un estiu amb plena ocupació turística

També destaca la nombrosa participació de turistes i visitants a les activitats esportives i d'oci

06.09.2016 | 12:20

Aquest estiu ha estat un dels millors de les darreres temporades turístiques, segons es desprèn de les dades recollides a les oficines de turisme de Castelló d´Empúries i Empuriabrava. El bon temps i la gran oferta d´activitats ha fet que la demanda i atenció a les oficines de turisme hagi estat molt alta i constant.

Aquest any s´han reobert dos nous punts d´informació, un al Centre de Serveis a l´entrada d´Empuriabrava (com a punt de benvinguda i situació per a molts viatgers) i l´altre l´oficina de turisme a la Plaça dels Homes (reivindicat pel sector comerç).

Pel que fa a percentatges enguany ha augmentat entre un 10 i 20% l´ocupació de juliol, amb una mitjana d´entre el 70 i 80%. Durant el mes d´agost s´ha mantingut l´ocupació en un 100% destacant que tot i que la darrera setmana d´agost sempre sol disminuir aquest any s´ha mantingut la plena ocupació. Aquesta línia l´ha compartit tant càmpings, hotels com apartaments. Els bungalows dels càmpings han estat un 100% plens tot l´estiu. A partir del setembre, les previsions són que les reserves disminueixin entre setmana i recuperin el 100% els caps de setmana.

Cal remarcar que els nostre visitant més nombrós és el públic francès i el nacional; seguit de l´Alemany i del belga.

Pel que fa a segments turístics, el més nombrós és l´interessat en turisme actiu a continuació ve el de turisme cultural i de natura.

La regidora de turisme, Helena Solana, valora molt positivament aquesta temporada: "Estem satisfets de com ha anat la temporada turística. La valoració tan pel que fa a la ocupació en hotels, càmpings i Apartaments com les consultes als tres punts d´ informació turística del municipi ha estat molt positiva. Aquest mes de setembre assistirem a la fira d´ Utrech( Holanda) a l´ octubre a Rimini ( Itàlia) amb l´ objectiu d´ atreure visitants que viatgen fora de temporada."

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook