Aquest diumenge, 28 d'agost, veïns de Borrassà, Garrigàs, Pontós i Palau de Santa Eulàlia es tornen a mobilitzar, per segon cop aquest mes, per tallar l'N-II a la cruïlla de Pontós. Igual com va passar el 15 d'agost passat, la concentració està programada per a les 19.00 hores. Els alcaldes d'aquests quatre municipis demanen als veïns que entre tots facin pinya per exigir al Ministeri de Foment que comenci les obres de millora de les cruïlles de la carretera nacional.

Els principals promotors de la reivindicació han estat els alcaldes de Pontós i de Garrigàs, però, per donar més força a la reclamació que fan a l'Estat, compten amb el suport dels alcaldes dels pobles veïns de Borrassà i Palau de Santa Eulàlia. Els participants a la manifestació poden aparcar els cotxes al camp que queda a mà dreta un cop es passa el trencant en direcció a Figueres, entrant des de la mateixa N-II, segons informen els organitzadors. També aconsellen als manifestants que hi acudeixin una mica abans de les 19.00 hores.

Vint anys esperant

Les mobilitzacions són la reacció d'aquests pobles a la falta de resposta per part del Ministeri de Foment, que no acaba de desencallar les obres de millora de les interseccions d'accés a Pontós i a Garrigàs i Creixell, a l'N-II. Fa més de vint anys que esperen que l'Estat arregli aquests accessos, que obliguen els cotxes a creuar el carril contrari quan volen creuar, amb la consegüent perillositat viària que es genera.