Aquest dimarts al matí s´ha presentat l´Infotak, un aparell pensat per donar informació del municipi, principalment als ciutadans i visitants, però també actua com a xarxa distribuïdora de wifi.

L´empresa Tons of Toons ha fet donació de 4 aparells que s´han instal·lat a l´Oficina de turisme del Centre Cívic, a l´Ecomuseu-Farinera i al Cortalet, oficina d´informació del Parc Natural.

Infotak és una xarxa de servei online, que es materialitza en uns expositors-pantalla d´interior i exterior que, de moment en període de prova, s´instal·len en els esmentats quatre punts del municipi.

En aquesta xarxa s´entrellaça informació municipal i privada, o sigui de l´ajuntament, el municipi i dels negocis de la ciutat. En ella l´usuari pot trobar tota la informació d´interès municipal, cultural, de consum, turístic, del territori, etc.

Infotak, d´altra banda, és la primera proposta de Big Data on Street. Els analítics associats aporten gran quantitat de dades i conclusions a l´Ajuntament per establir i dissenyar de la millor manera la seva política municipal.