L'exalcalde de Bàscata, Lluís Lloret (CiU), ha criticat durament el primer any de govern d'ERC, amb l'alcalde Narcís Saurina al capdavant, el qual qualifica de "farsa".

Segons denuncia Lloret en un comunicat repartit pel poble, l'estudi financer que va presentar Saurina als veïns fa un mes, ha tingut un cost de 20.000 euros i es queixa que "ha anat precedit d'una campanya mediàtica d'intoxicació sense precedents". Lloret diu que aquest és només un estudi informatiu (no l'auditoria promesa) i afegeix que "respon a interessos partidistes amb greus errors, omisions i contradiccions, sense valor jurídic i legal, segons reconeixen els mateixos autors.

Tot plegat demostra, segons Lloret, que "es pot mentir sense escrúpols als veïns". A més, acusa l'actual equip de govern republicà d'una "incapacitat greu de gestió", a més de "complicitat i tracte de favor amb el promotor del polígon contra l'interès municipal". També veu intenció de "desacreditar gestors anteriors per raons no confessables (o sí)".

Lloret té previst fer balanç d'aquest primer any a l'oposició aquest divendres, a partir de les 21,15 hores a la Sala Municipal de Bàscara.