Els càmpings de les comarques gironines han estrenat la temporada amb nous equipaments, serveis renovats i millores a les instal·lacions. En conjunt, les inversions se situen al voltant dels 17 milions d´euros, quasi el 16% més que l´any passat, amb una suma d´inversions de 14,5 milions.

Els càmpings han invertit en els darrers tres anys 45,5 milions d´euros per consolidar-se con a grans parcs de vacances i com a oferta turística capdavantera. El sector és un dels que creen més ocupació a l´estiu, amb uns 6.500 treballadors, una xifra que s´ha incrementat en els darrers anys, segons dades de l´Associació de Càmpings de Girona.

Els càmpings han continuat apostant per l´excel·lència i per mantenir el lideratge en qualitat que els caracteritza. Els 17 milions d´euros s´han destinat a crear nous equipaments i serveis, i a millores de les instal·lacions per tal d´iniciar una nova temporada amb una oferta turística de primer nivell. Les inversions realitzades permeten incrementar encara més la qualitat del servei.

Un any més s´hi han instal·lat bungalous nous i s´han renovat els existents; s´han construir nous equipaments lúdics, s´han millorat els espais comuns, s´ha renovat la maquinària i s´ha millorat la connexió a Internet, entre altres actuacions.

Adjuntem un comunicat amb els detalls i dues imatges: una de les noves tendes Glamping del Delfín Verde i una altra dels nous bungalous del Càmping sant Pol.