L'Ajuntament de Vilajuïga ha completat aquest primer semestre del 2016 el projecte d'obertura «on-line» de tots els processos i gestions que els ciutadans poden realitzar amb l'administració local.

El procés que té per objectiu "facilitar que els veïns i veïnes de Vilajuïga puguin fer totes les gestions sense la necessitat de venir fins a la Casa de la Vila", explica l'alcaldessa Joana Cobo, qui afegeix que "d'aquesta manera ens situem al mateix nivell de les grans administracions".

Així doncs, al web www.vilajuiga.cat i clicant a l'apartat d'administració electrònica es poden fer gestions que passen per presentar instàncies; lliurar factures; informarse de tot el relacionat amb l'urbanisme a través d'un enllaç directe al Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal (POUM); realitzar els tràmits i gestions que es tramiten des de l'Oficina d'Atenció Ciutadana; consultar els edictes al Butlletí Oficial de la Diputació de Girona (BOP); i, finalment, consultar el taulell virtual d'anuncis oficials.

Transparència municipal

A més, i en compliment de la llei corresponent, l'Ajuntament de Vilajuïga compleix amb la transparència municipal. I és que també a través del web es pot accedir al portal de transparència on s'hi pot consultar tota la informació municipal i organitzativa; la gestió econòmica; la normativa i acció de govern; i, també, els contractes, convenis i subvencions relacionades amb l'Ajuntament.