En el Ple municipal de l'Ajuntament de Castelló d'Empúriesm aquest dijous al vespre, es donarà compte de la incorporació d'Anna Gusó com a nova regidora del grup municipal de CDC i s’acordarà el seu nomenament dins els òrgans col·legiats.

Anna Gusó serà regidora de les Oficines de l’OMAC (oficines municipals d’atenció ciutadana), de fires i mercats, de patrimoni municipal, de contractació i compres, de l’arxiu municipal i d’habitatge.

A més de la incorporació de la nova regidora, en el Ple també s’aprovarà la nova zonificació del regidor de zona. Una zonificació que comptarà amb 9 àmbits territorials o zones.

En els propers dies es faran públiques les hores i dies d’atenció de cada zona.

El regidor de zona és una figura creada per l’Ajuntament de Castelló amb la voluntat d’apropar-se al ciutadà i fer més directe i efectiva la comunicació amb l’administració,

D’aquesta forma, qualsevol ciutadà/na de Castelló d’Empúries pot dirigir-se al regidor/a qui pertanyi la seva zona per comunicar qualsevol qüestió, suggeriment, avís, proposta, etc.

L’objectiu és millorar els canals de comunicació dels ciutadans amb els responsables polítics que es posen a la disposició dels mateixos per ser els interlocutors de referència. Per a l’equip de govern la participació ciutadana és clau.