Transcorregut pràcticament un any del Govern municipal CIU-PSC a l'Ajuntament de Figueres, i aprofitant amb motiu del relleu de la regidora Mar Casas per la nova regidora Núria Galimany, l'alcaldessa, Marta Felip, ha efectuat nova delegació de competències, i n'ha modificat algunes de les delegades durant aquest primer any, que suposen els següents canvis en el Cartipàs municipal i que seran efectius a partir d'aquest divendres.

L'alcaldessa Marta Felip, delega les competències de les regidories d'Educació, Infància i Joventut a la regidora Núria Galimany , militant d'Unió Democràtica de Catalunya.

El regidor Francesc Cruanyes, independent a la candidatu ra de Felip, assumeix les regidories de Mobilitat i Patrimoni, fins ara gestionades pel regidor Jordi Masquef. Es designa portaveu del grup municipal de CiU el regidor Jordi Masquef, en substitució de Cruanyes, portaveu fins ara. L'alcaldessa Marta Felip, assumeix les competències de la regidoria de Comunicació corporativa i digital, fins ara delegades al mateix regidor Cruanyes.

Els tres regidors del PSC mantenen les seves delegacions, tal com les tenien des de la signatura del pacte de Govern, amb Pere Casellas com a únic tinent d'alcalde.