Aquest cap de setmana del 14 i 15 de maig, la zona del Port de Llançà acull una 'Foodtruckada', amb una vintena de vehicles i caravanes que oferiran menjar. L'Ajuntament també ha preparat un programa d'activitats gratuïtes per a tots els públics.

Els matins de dissabte i diumenge els més petits podran gaudir de diversos tallers infantils a partir de dos quarts d'onze. Com a plat fort de les activitats infantils hi haurà l'actuació d'El Pot Petit i La Melmelada Band, dissabte a les 12. El mateix dissabte, a partir de les 17 hores, també hi haurà l'actuació teatral de Les Nòmades, un espectacle itinerant de gran format, interactiu amb el públic i per gaudir en família.

A les set de la tarda es podrà gaudir d'una fantàstica batukada a càrrec de la dinàmica Banda d'en Pere Botero.

I per continuar amb les activitats paral·leles, dissabte a partir de les deu de la nit hi haurà dos concerts musicals a càrrec de C.O.I Els Montgrons i Pinocchios.

Diumenge, a l'hora del vermut, els tambors del Cap de Creus de Llançà amenitzaran amb una bona batukada i, per acabar amb aquest cap de setmana actiu, a partir de les set de la tarda el públic podrà escoltar un bon concert de jazz amb els Jazztons Trio.

L'alcalde de Llançà, Guillem Cusí, té clar que fora de la temporada alta del turisme "municipis com el nostre ens hem d'espavilar organitzant activitats entretingudes i atractives. Els food trucks estan molt de moda. Hem procurat fer una bona selecció per oferir menjars variats i que no sigui una competència directa amb els restaurants locals. Volem que ens vinguin a cuinar allò que no tenim aquí".

Cusí considera que "a Llançà tenim el nostre objectiu turístic molt encaminat. Som una destinació familiar, però hem d'estar oberts a altres opcions. La Foodtruckada compleix aquest doble vessant de ser interessant per a les famílies i per a la resta de públic que ens visita".