Ports de la Generalitat ha finalitzat les obres de reforç del dic de recer al port del Port de la Selva (Alt Empordà), per a millorar la funcionalitat i les condicions de recer de la instal·lació portuària. L´actuació, emmarcada en el Pla d´inversions 2014-2017 de l´empresa pública, s´ha fet per un import de 208.000 euros amb un termini d´execució de dos mesos i mig.

Aquesta obra ha inclòs la construcció d´un tram de mur de l´espatller de 98 metres de longitud, situat al final del dic de recer. La col·locació d´una franja de blocs d´escullera, a banda de mar, en tot aquest tram així com la pavimentació de la part del moll que hi ha al costat del mur construït.

El dic de recer del port del Port de la Selva té una longitud de 210 metres i una amplada de 25 metres. Els darrers anys, la part de l´extrem final del dic havia estat afectada pels onatges dels temporals de tramuntana. Aquests temporals havien anat desplaçant part dels blocs d´escullera, erosionant aquest tram del mur de l´espatller.