27 de abril de 2016
27.04.2016
Transport ferroviari

Una vaga a França afecta els serveis internacionals de la relació Barcelona-Lió

La resta de trens de Renfe-SNCF en Cooperación circularan amb normalitat

27.04.2016 | 12:37

La convocatòria d'aturada laboral a l'operadora ferroviària SNCF pel dijous 28 d'abril afectarà la circulació, en tots dos sentits, del tren internacional que enllaça  Barcelona amb Lió. La resta de serveis de Renfe-SNCF en Cooperación que enllacen Catalunya amb França circularan amb normalitat.
   
D'altra banda, durant el període d'aturada laboral a França, no es garanteix que els trens de la línia de la línia R3 puguin arribar a la Tour de Carol ni que els de l'R11 ho facin fins a Cerbere. En aquest cas, els trens iniciarien o finalitzarien el seu recorregut a Puigcerdà o Portbou, respectivament.
 
Renfe ha informat que és completament aliena a aquesta circumstància i lamenta les molèsties que pogués provocar aquesta vaga. D'altra banda, recomana als seus clients la consulta de qualsevol possible incidència a la circulació del seu tren o la resolució de dubtes a l'efecte en el telèfon únic d'atenció i reserves: 902 320 320.
 
A més, Renfe-SNCF en Cooperación han establert com a mesures de postvenda el reemborsament del 100% del import del bitllet pels clients que desisteixin del seu viatge o canvi de data del viatge sense costos pels viatgers que es decideixin per aquesta opció.  

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema