27 de abril de 2016
27.04.2016
40 Años
40 Años
L'Escala

La Policia Local de l'Escala incorpora dues motos elèctriques d'alt rendiment

S'afegeixen al cotxe i les tres bicicletes elèctriques que ja tenia el cos

27.04.2016 | 18:09
Els nous vehicles que s´han presentat

La Policia Local de l'Escala ha incorporat dues motos elèctriques d'alt rendiment a la seva flota, que ja comptava fins ara amb un cotxe i amb tres bicicletes elèctriques. La incorporació d'aquests vehicles lliures d'emissions, reforça el compromís municipal d'apostar per una mobilitat eficient.

Amb aquests nous vehicles es preveu un estalvi del 75% en combustible i manteniment respecte a les tradicionals motocicletes de combustió. Aquesta incorporació s'ha fet mitjançant el sistema de renting a través de l'empresa Cooltra, companyia líder en lloguer de motos a Europa amb seu a Barcelona. Es tracta de dues motos Zero DS 12.5, adaptades a les necessitats del cos policial. Compten amb un motor Z-Force® i bateries ZF9.8 que es poden carregar fins al 95% en només dues hores. La nova cel·la de les bateries Z-Force® emmagatzema més energia i funciona amb més eficiència, així mateix, el pack de bateries també destaca perquè no precisa de manteniment rutinari i compta amb una garantia de 5 anys o 160.000km.

L'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, ha remarcat que "es tracta d'una aposta de renovació que segueix la línia que ens hem anat marcant de potenciar la sostenibilitat, amb vehicles que reuneixen tots els requisits necessàris però que no són contaminants".

Damián Martin, director de Mobilitat Elèctrica & B2B de Cooltra, afirma que "es tracta de vehicles silenciosos, amb plena autonomia i capacitat de reacció i maniobrabilitat, dissenyats a mida de les necessitats actuals dels cossos de policia".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook