L'empresa municipal de serveis ROSERSA ha portat a terme la renovació de l'enllumenat públic i adequació del passeig nord del Port Esportiu de Roses, sobre l'espigó que canalitza la riera de la Quana.

L'actuació, ja finalitzada, ha permès substituir les lluminàries existents, la redistribució dels bancs, la restauració de paviment i escocells i la replantació d'arbres, tot pensat per millorar la imatge i fes l'estada encara més agradable.

Els treballs s'han realitzat a l'accés al Port Esportiu situat entre la platja de la Punta i el rec de la Quana i han consistit en l'adequació i millora de l'enllumenat, jardineria i mobiliari urbà. En l'apartat d'il·luminació, s'han anul·lat la totalitat de les lluminàries empotrades a terra existents fins ara i s'han substituït per 5 fanals amb làmpada de leds, millorant així la seva eficiència energètica.

La resta d'actuacions han consistit en la reubicació dels bancs existents, la substitució dels escocells oxidats per altres d'acer corten i la plantació de dos tamarius, incrementant així la singularitat del port municipal de Roses, l'únic arbrat de la costa catalana.