26 de abril de 2016
26.04.2016
Roses

Unanimitat a Roses per crear la comissió d'investigació del cas Royal Marine II

Tots els grups del ple han donat suport a la moció presentada pel regidor d'Unió, José A. Valdera

26.04.2016 | 13:49
En primer pla, Valdera escoltant Mindan parlar del Royal Marine.

El cas Royal Marine II de Roses serà estudiat i investigat meticulosament per una comissió informativa especial, representada per tots els grups del ple municipal. Tots els partits, incloent-hi l'equip de govern, ha aprovat aquest dilluns, 25 d'abril, al ple ordinari, la moció presentada pel regidor d'Unió, José A. Valdera, que ha estat emparada per la resta de grups de l'oposició.

Aquesta comissió d'investigació té com a objectiu estudiar en profunditat el procediment d'atorgament de la llicència d'obres del complex d'edificis Royal Marine II, per analitzar les irregularitats que, presumptament, s'hagin pogut cometre, tant formals com de fons, tant tècniques com personals.

La comissió s'ha denominat 'Investigació cas Royal Marine' i, en un primer moment, es va contemplar la possibilitat que estigués integrada per un representant de cada formació política (presidenta: alcaldessa, Montse Mindan; vocals: regidors Marc Danés (CiU); Joan Plana (ERC); Olga Simarro (PSC); Manel Escobar (PP); Francesc Giner (GdP); José Manuel Álvarez (C's), i José A. Valdera (UMdC)).

Finalment, però, es va acordar, a iniciativa del propi Valdera, que el nou òrgan informatiu estarà integrat per tots els regidors del ple.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema