25 de abril de 2016
25.04.2016
Roses

Roses ofereix 1.100 places per als casals d'estiu

És indispensable tramitar una preinscripció prèvia per a la reserva de plaça

25.04.2016 | 16:36

Entre el 23 i el 30 d'abril, l'Ajuntament de Roses obre el període de preinscripcions per participar en els Casals d'Estiu 2016 que es realitzaran durant els mesos de juliol i agost a la població. Enguany, l'oferta de casals inclou el Casal Esportiu (per a nens i nenes amb edats d'entre 7 i 14 anys), el Casal Infantil (infants d'entre 3 i 12 anys) i el Tardestiu, que oferirà tallers i activitats lúdiques durant la franja horària de 16 a 19 h (de 3 a 14 anys).

Per participar en qualsevol de les modalitats que ofereixen els casals municipals de Roses, és indispensable tramitar una preinscripció prèvia per a la reserva de plaça. El període de preinscripcions està obert fins al proper 30 d'abril i es poden realitzar a través de la web oficial 24 hores del dia, o bé presencialment, al Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).

El Casal Esportiu es realitzarà al Pavelló Poliesportiu Municipal i comptarà amb la pràctica d'esports com voleibol, handbol, futbol, bàsquet, tennis, natació, bàdminton, hoquei, piscina recreativa... Per la seva banda, el Casal Infantil tindrà lloc a l'escola Els Grecs i oferirà diversió i entreteniment amb jocs populars i tradicionals, tallers, manualitats, danses, cançons, activitats a la platja i a la piscina... El casal Tardestiu ofereix activitats lúdiques, esportives i artístiques, també a l'escola Els Grecs.

Les activitats es divideixen en grups en funció de l´edat, adaptant-se a les característiques i necessitats pròpies de cada grup i ofereixen un espai de trobada i diversió durant l´estiu, amb diversos recursos educatius i de lleure. L'Ajuntament ofereix també un servei de menjador de 13 a 16 hores per aquelles famílies que necessitin cobrir també la franja del migdia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema