19 de abril de 2016
19.04.2016
Aprovat el programa de la campanya forestal

Reforçaran els efectius en la prevenció i extinció d'incendis

L'Executiu autoritza la contractació dels recursos humans necessaris i la cobertura amb personal interí de les places de caràcter administratiu

19.04.2016 | 17:06

El Govern reforçarà la lluita contra els incendis forestals amb la contractació del personal necessari per fer front a la campanya d'aquest 2016. Per això, el Consell Executiu ha aprovat aquest dimarts el programa de la campanya forestal del 2016, que entre l'1 de juny i el 31 d'octubre reforçarà els efectius que treballen en la prevenció i extinció d'incendis. En el marc d'aquest programa, el Govern ha autoritzat la contractació dels recursos humans necessaris i la cobertura amb personal interí de les places de caràcter administratiu.

El programa tindrà una durada de cinc mesos permetrà donar suport operatiu a les dotacions dels parcs de bombers i altres unitats de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments en aquells mesos durant els quals s'intensifica l'activitat a causa del major risc d'incendi forestal.

També es realitzaran tasques de vigilància de zones forestals, es donarà suport a les tasques de caràcter auxiliar al cos de bombers que tenen un efecte tant en la logística operativa com en les comunicacions operatives i finalment s'oferirà suport administratiu en la campanya forestal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook