18 de abril de 2016
18.04.2016
40 Años
40 Años
Roses

Roses posa en marxa la plataforma 'Compartir Cotxe'

La iniciativa té per objectiu fomentar un ús més racional del cotxe, l'estalvi energètic i la mobilitat sostenible

18.04.2016 | 11:30
El distintiu de la plataforma ´Compartir Cotxe´.

El projecte 'Compartir Cotxe' neix de la voluntat de l'Ajuntament de Roses per fomentar entre la població un ús més racional del cotxe, l'estalvi energètic i la mobilitat sostenible. El servei consisteix a facilitar la trobada de persones que estan interessades a compartir el vehicle privat a l'hora de fer un desplaçament.

La nova plataforma, ja operativa a través de la pàgina web municipal ofereix la possibilitat que persones que han de realitzar un desplaçament en cotxe, ja sigui per motius professionals, formatius o de plaer, ofereixin places a altres persones per compartir vehicle i despeses.

El funcionament és molt àgil i senzill. Mitjançant aquesta borsa on-line, l'usuari pot accedir a la visualització de les persones que estan inscrites per fer un viatge semblant al que es precisa, veure quines són les preferències, si disposen o no de cotxe, el motiu del viatge i tot un seguit de dades per fer més fàcil la trobada de companys i companyes de viatge. A continuació, es poden posar en contacte a través del correu electrònic, de manera immediata i sense necessitat d0intermediaris.

Els objectius del projecte són facilitar als ciutadans i a les ciutadanes de Roses una altra alternativa en els seus desplaçaments atenent mesures de sostenibilitat, disminuir la contaminació i el consum energètic produït pels vehicles privats, i millorar la utilització de l'espai públic.

Les diferents opcions de viatge s'han agrupat en apartats segons la tipologia dels trajectes i les destinacions per fer més senzilla la recerca d'ofertes, dividint-les en: 'Per anar a treballar' i 'Per anar a la universitat' per a aquelles persones que realitzen sempre un mateix recorregut per desplaçar-se fins al seu lloc de treball o estudis, i 'Per anar de viatge', apartat que engloba viatges esporàdics o no regulars, ja sigui a altres ciutats o fins i tot a l'estranger.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema