Després de la renúncia de la regidora Mar Casas en el darrer Ple d'abril, Galimany assumirà les regidories d'Educació i Joventut i serà la responsable de la coordinació del Pla d'Acció Municipal (PAM), que presentarà pròximament el Govern Municipal.

Núria Galimany i Granés (1967) és llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha realitzat programes d'intercanvi internacional a Kyoto Gaikokugo Daigaku (Japó) i a São Paulo (Brasil). Ha treballat tant a l'empresa privada com a l'administració local i des de l'any 2006 treballa a l'Ajuntament de Masarac.

Amb aquesta nova incorporació que es farà efectiva en el proper Ple de 12 de maig, Unió Democràtica de Catalunya augmenta la seva representació dins el grup municipal de CiU amb dos regidors, Manuel Toro i Núria Galimany, i disposarà de portaveu propi per poder exposar i argumentar els posicionaments d'Unió sobre temes de ciutat o supramunicipals.

L'alcaldessa Marta Felip remarca la vàlua i l'experiència professional de Núria Galimany, assolida a l'empresa privada i a l'administració local, i la seva il·lusió i compromís amb Figueres.