El Patronat de Turisme Costa Brava Girona esdevé la primera entitat de promoció turística catalana a retransmetre en directe per les plataformes digitals Periscope i Facebook Live, vinculades a Twitter i Facebook respectivament, esdeveniments d'actualitat turística com són el Festival del Vi, Vívid, i el Festival d'Activitats a la Natura, Ennatura't.

Tres activitats vinculades al Festival del Vi, Vívid, i tres més al Festival d'Activitats a la Natura, Ennatura't, seran les primeres accions que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona difondrà a través dels propis perfils de les plataformes de retransmissió en directe Periscope i Facebook Live, associades respectivament a les xarxes socials Twitter i Facebook. Les retransmissions són realitzades amb el suport de l'empresa d'innovació tecnològica #SorryDigital.

La primera retransmissió està programada per dissabte, 16 d'abril, amb motiu de l'activitat del Vívid, Vinyes i dòlmens: passejada de descoberta a Mas Marés, que organitza Espelt Viticultors. La segona emissió s'emetrà l'endemà diumenge, 17 d'abril, arran de l'activitat Enosenderisme per la Mar d'Amunt, que té lloc a Llançà, a les 10 h, i que organitzen l'Oficina de Turisme de Llançà i el Celler Hugas de Batlle.

Actualment, la plataforma digital Periscope permet fer el seguiment en viu de les activitats al llarg de 24 hores, mentre que les emissions per Facebook Live possibiliten l'emissió en directe dels vídeos i la seva conservació al canal social.

L'audiència que tindran les retransmissions d'aquestes promocions està formada principalment per catalans d'edat compresa entre els 22 i 45 anys, que són usuaris de les xarxes socials i que segueixen els perfils socials de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona.

La nova estratègia social que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona endega des d'aquestes plataformes té per objectiu impactar positivament sobre la marca Costa Brava i Pirineu de Girona, així com incentivar l'ús de les xarxes socials com a eina de seguiment de les diverses accions i esdeveniments que tenen lloc a les comarques gironines.