Aquest divendres, 15 d'abril a les 12 del migdia i a l'auditori Caputxins de Figueres, té lloc l'acte de lliurament dels Premis Emprenedors Alt Empordà 2016.

Ajuntament de Figueres, Consell Comarcal, Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG), el Setmanari de l´Alt EMPORDÀ i Associació Fòrum Imagina han organitzat per vuitè any consecutiu una nova edició dels Premis Emprenedors Alt Empordà. Uns guardons que tenen l'objectiu de dinamitzar i promocionar la iniciativa emprenedora a la comarca, a més de reconèixer l´aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l´activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

Per aquesta edició els organitzadors han aconseguit augmentar la presència dels instituts de l´Alt Empordà, els quals disposen una categoria reservada per a ells, Premi Millor idea de negoci. Per fer-ho possible s´han organitzat xerrades amb emprenedors i empresaris a diferents centres de secundària i, fins i tot, una jornada de treball específica sobre els premis.

A més de la categoria destinada als estudiants de secundària, com ja és habitual el certamen inclou tres categories diferents més: Premi Jove Empresari (per a empresaris empordanesos menors de 42 anys); Premi Emprenedor (per a projectes que suposin la creació d'una nova empresa); i Premi a la línia de negoci innovadora (per a projectes engegats durant els darrers tres anys).