12 de abril de 2016
12.04.2016
Figueres

La segona edició de Figueres Talent es podrà seguir en directe per streaming

Una vintena d'estudiants voluntaris de 3r i 4t d'ESO de les Escolàpies Figueres donen suport en l'organització

12.04.2016 | 10:12

La segona convocatòria del Figueres Talent, que se celebra a l'Auditori dels Caputxins dijous i divendres d'aquesta setmana, superava els 300 inscrits en el moment de tancar la nostra edició el dilluns al vespre. L'accés a les sessions és gratuït, però cal una inscripció prèvia. Per facilitar la divulgació de l'esdeveniment, les dues jornades es retransmetran en directe per streaming a través del web oficial.

Una setzena d'experts especialitzats en diferents sectors donaran a conèixer la seva experiència professional en aquesta segona edició de Figueres Talent.

Noms destacats de la gastronomia, com Salvador Jordà (restaurant Empòrium), de l'esport, com Gerard Marín (Barcelona World Race), de la medicina, com Stephan Schneider, o de la comunicació, com Javier Velilla amb "La dieta informativa", Eric Hauck (periodisme internacional), Anna Teixidor amb "El gihadisme: reclutament 2.0 en nom d'Al·là" (periodisme internacional) o Teo Pérez (Salvados) i Tito Cuadrado (APM?), compartiran el seu aprenentatge i la trajectòria que han hagut de seguir per convertir la seva empresa o el seu càrrec en un model de referència.

També es podrà escoltar un debat sobre literatura amb Martí Gironell, Vicenç Pagès i Núria Esponellà, experts en la matèria, Emili Rousaud parlant sobre l'empresa Factor Energia, Pep Torres del Museu dels Invents de Barcelona o professionals com Xesco Espar (coaching) o Xavier Verdaguer i Lluís Cintas (emprenedoria). En aquesta edició tampoc faltarà la música, amb Joan Chamorro, i la dansa, amb el Lindy Hop de Groovies Q's, en directe.

Enguany, les jornades també comptaran amb joves talents de la comarca. Així, el planter de corda de Con Arte –associació que promou l'educació en i des de l'art als centres públics de primària i secundària– de l'escola Anicet de Pagès de Figueres oferirà un repertori de peces musicals durant l'obertura del dijous, i els alumnes de l'acadèmia de Lola Ventós pintaran en directe durant la benvinguda del divendres.

Tanmateix, una vintena d'estudiants voluntaris de 3r i 4t d'ESO de les Escolàpies Figueres donaran suport en l'organització de les jornades, i dos alumnes de l'escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà intervindran en la ponència de Salvador Jordà. Per la seva banda, la Xarxa d'Emprenedores Competents (XEC) participaran en la ponència de Pep Torres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook