12 de abril de 2016
12.04.2016
Castelló d'Empúries

La nova casa d'Skydive Empuriabrava estarà a punt per a l'estiu

Les instal·lacions inclouran la recepció de l'Skydive les oficines i el bar-restaurant amb les terrassa i els banys

12.04.2016 | 17:07
Les obres de l´edifici d´Skydive Empuriavrava

Les obres de les noves instal·lacions de Skydive Empuriabrava, que s´estan executant al sector de l´Aeroclub, han agafat forma i es preveu que estiguin acabades per a la temporada d´estiu, segons els responsables de l´empresa. El nou edifici constarà de recepció, oficines, bar-restaurant amb terrassa i banys. El gerent de l´Skydive, Rolf Kuratl, posa com a límit a finals del mes de juny per tenir les obres de l´edifici acabades. Serà el punt d´acollida dels paracaigudistes que arribin a Empuriabrava.

Des que el centre de paracaigudisme va canviar de mans d´inversors, la dèria va ser millorar la imatge. "Aquest és un edifici per fer més còmoda l´estada dels nostres clients paracaigudistes", explica Kuratl, el qual calcula que la inversió que realitzaran en aquestes noves instal·lacions s´acosta al milió i mig d´euros. Per a les obres, asseguren que treballen amb empreses de la zona, apostant per l´economia local.
El nou edifici de serveis de Skydive Empuriabrava marca la filosofia del centre de paracaigudisme. "És com volem créixer i on es podran fer moltes coses", apunta el gerent.

Per la seva banda, l´Ajuntament de Castelló d´Empúries, que des d´un primer moment va donar suport a les actuacions dels nous propietaris de l´aeròdrom d´Empuriabrava, aplaudeix aquest projecte de modernització. "Ens sembla una molt bona notícia", remarcava l´alcaldessa de Castelló, Assumpció Brossa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema