11 de abril de 2016
11.04.2016
Vila-sacra

Tanquen el mercat de segona mà dels diumenges a tocar la C-260 de Vila-sacra

La Generalitat prohibeix fer aquesta activitat en sòl privat sense la participació de l'Ajuntament

12.04.2016 | 07:23
El mercat a principis d´any

El mercat de segona mà de Vila-sacra, que se celebrava cada diumenge al costat de la carretera C-260, ja no es va fer diumenge passat, perquè la Generalitat ha aturat aquesta activitat. Des que es va començar a fer, l´any passat, aquest mercat va generar polèmica per l´envergadura que tenia, però l´Ajuntament va mantenir el permís. Ara, el departament de Comerç de la Generalitat, però, ha tancat el mercat perquè una activitat d´aquest tipus en sòl privat, com el de Vila-sacra, només es pot fer una població de més de 50.000 habitants. En aquest cas, requeria que l´Ajuntament fos l´organitzador del mercat.

L´alcaldessa de Vila-sacra, Carme Barceló, s´havia mantingut a l´expectativa des d´un primer moment, però sempre ha permès la celebració del mercat de segona mà.

El seu promotor, Xavier Maset, va rebre dimecres passat la comunicació municipal de que se li denegava la llicència i, per tant, diumenge ja no es va fer el mercat. "Ara descansarem i buscarem alguna altra manera de poder fer el mercat", explicava Maset, afegint, però, que Vila-sacra no serà una opció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema