El ple de l'Ajuntament de l'Escala ha aprovat definitivament el projecte d'urbanització dels carrers Barcelona (entre Santa Coloma i Ginesta), Vendrell, Ventalló i Ginesta. Es preveu un cost d'1,2 milions d'euros i que les obres s'executin la propera tardor.

Aquest és un dels sectors del municipi que encara estava pendent d'urbanitzar. En aquest sentit, caldrà fer tota la instal·lació de serveis.

L'Ajuntament de l'Escala està treballant en l'elaboració d'un pla d'urbanitzacions que marqui les prioritats per tal d'anar desenvolupant progressivament tots aquells sectors encara pendents d'urbanització al municipi.

Cens d'animals

D'altra banda, el ple també ha aprovat aquest dilluns una modificació de l'ordenança municipal de tinença d'animals per tal de fomentar la inscripció d'aquests al cens municipal, tal i com marca la normativa.

Els propietaris d'animals que siguin recuperats per la Policia Local tindran quinze dies per demostrar que tenen tota la documentació en regla o, en cas contrari, seran sancionats amb 150 euros.