05 de abril de 2016
05.04.2016
Enoturisme

El Vívid promou visites guiades a les vinyes amb bicicleta, Segway i a peu

El festival ofereix moltes propostes per tastar el vi de l'Empordà en família

05.04.2016 | 16:53

Els cellers de la denominació d´origen Empordà posen tots els mitjans a l´abast dels visitants per oferir una estada diferent i poder ensenyar les vinyes d´una forma més original. A peu, amb bicicleta o amb Segway. Tots els mitjans són possibles. Fins i tot, es pot tastar el vi de l´Empordà en un caiac a dins de l´aigua. Els cellers han fet d´aquest festival Vívid una aposta per diversificar l´oferta enoturística.

Aquest diumenge, el celler Masia Serra de Cantallops proposa una ruta amb Segway per les seves vinyes, que durarà de les deu del matí fins abans de dinar. Aquell mateix dia, l´Oficina de Turisme de Llançà, el Celler Hugas de Batlle de Colera i l´empresa Sk Kayak organitzaran una nova sortida amb caiac per la badia de Roses, on faran un tast de vins.

El celler *lavinyeta, de Mollet de Peralada, promou una altra activitat, Bike and Wine, que permet fer cicloturisme i medi ambient i conèixer el paisatge vitivinícola. Aquesta activitat es podrà fer els diumenges 10 i 24 d´abril, de les deu del matí a les dues del migdia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema