Cadaqués ha previst iniciar aquest diluns la polèmica tala d'arbres que mentre duri obligarà a restringir la circulació a la via d'accés al municipi i desviar els vehicles per la Riera. S'hi restringirà l'estacionament i s'hi podrà circular en els dos sentits de circulació. Els treballs estan previstos del dia 4 al 9 d'abril.

L'Ajuntament, malgrat la protesta i les queixes d'un sector, manté la voluntat de talar dinou arbres a la part de l'avinguda Caritat Serinyana, la més estreta. Allà dos estudis encarregats sobre l'estat de l'arbrat constaten que aquesta espècie no hi pot crèixer en bones condicions i molts estan en mal estat. La tala comenaçarà dilluns però obliga a tallar l'única via d'accés. La Policia Local va començar a difondre ahir les restriccions.

Els cotxes hauran de circular per la Riera. El carrer Font Vella mantindrà el sentit però s'hi prohibirà estacionar. El carrer Horta Vella mantindrà el sentit de sortida; i l'accés a la benzinera de servei d'avinguda Caritat Serinyana es farà pel carrer Sol de l'Engirol. La part inferior del carrer Rierassa també estarà obert.