01 de abril de 2016
01.04.2016
Bon ús de les instal·lacions

Renfe engega una campanya de civisme a Rodalies de Catalunya

S'emetran missatges de megafonia a l´interior de trens i estacions per conscienciar als usuaris de la necessitat del bon ús de les instal·lacions

01.04.2016 | 12:56

¡Renfe ha posat en marxa aquest divendres una campanya de civisme als serveis de Rodalies de Catalunya. Es desenvoluparà a l´interior dels trens i a les estacions a través de missatges de megafonia, cartells informatius i imatges a les pantalles dels combois. L´objectiu és reforçar la conscienciació dels clients dels serveis de Rodalies i dels trens regionals de la necessitat col·lectiva del bon ús de les instal·lacions per així conservar i respectar aquests espais públics.

Segons un comunicat de Rodalies de Catalunya, "la temàtica dels missatges es basarà en reforçar les normes bàsiques del civisme a trens i estacions vinculats amb l´ús adequat dels seients del tren, la utilització d´auriculars per escoltar música, la prohibició de no fumar a l´interior dels trens i estacions subterrànies".

Paral·lelament i per reforçar la campanya, el perfil de Twitter de Rodalies (@rodalies) emetrà missatges per fer memòria als usuaris d´aquest missatge a favor del civisme.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook