29 de març de 2016
29.03.2016
40 Años
40 Años
Sant Climent Sescebes

Defensa envia efectius de Sant Climent a Iraq per ajudar en la lluita contra Estat Islàmic

Formen part del contingent espanyol que participa en el desplegament de suport de l'OTAN

29.03.2016 | 13:06

L'Exèrcit de Terra ha anunciat l'enviament d'un grup de militars del Regiment Arapiles 62, ubicat a la base de Sant Climent Sescebes, com a integrants del contingent espanyol que entre els mesos de maig i octubre participaran en l'operació de suport a Iraq liderada per l'OTAN.

Els soldats i comandaments de Sant Climent estan enquadrats en l'Equip d'Ensinistradors de Brigada que constitueix l'element principal de l'aportació espanyola a una força internacional formada, també, per militars americans, britànics i portuguesos. La seva missió principal consistirà en l'ensinistrament de les forces iraquianes, en concret una brigada d'infanteria, que lluita contra Estat Islàmic en el seu país.

Abans del seu desplegament en la zona d'operacions, en els mesos més durs de l'estiu iraquià, els militars espanyols han seguit un intens programa de preparació que va començar el passat desembre i que s'acabarà el pròxim mes d'abril amb la fase de concentració de totes les forces espanyoles a la caserna de Marines (València), seu del Regiment de Cavalleria Lusitania, que proporciona altres unitats per al desplegament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook