El concurs per als serveis de bars/restaurants a la platja d'Empuriabrava, que es va tancar el dia 14 de març, ha rebut onze ofertes i l'Ajuntament de Castelló d'Empúries decidirà en els pròxims dies quines són les propostes escollides.

Aquests locals són, per una part, els tres bars/restaurants individuals situats, dos d'ells, en els dos extrems de la platja d'Empuriabrava (Muga i Bocana) i el tercer a l'alçada del sector Gran Reserva; i, per l'altra part, els quatre locals que quedaran definits en l'antic edifici de la discoteca Passarel·la que actualment s'anomena Edifici Gira-sol. D'aquests quatre locals, dos tenen unes superfícies d'uns 700 metres quadrats aproximadament amb terrasses interiors i exteriors. Els altres dos són més petits i també disposaran de terrassa.

Edificis protegits

Tots els locals de la platja d'Empuriabrava han estat declarats BCIL (Béns Culturals d'Interès Local) i, per tant, les façanes i estructures exteriors no es poden modificar. Les parts interiors sí que es poden adequar a les necessitats de cada adjudicatari seguint sempre les prescripcions tècniques que figuren en els plecs.