Comerç Figueres Associació celebra, aquest dimarts, l'Assemblea General convocada pel president Jordi Rotllan per tal d'afavorir l'entrada d'una nova junta directiva que agafi el relleu a la que ell ha presidit durant els darrers deu anys. Rotllan deixa el càrrec per motius professionals i, amb tota probabilitat, el fins ara vicepresident, Lluís de Anguera Marín, serà el seu substitut.

De Anguera, conegut estanquer del carrer Monturiol, encapçala l'única candidatura que s'ha presentat en el termini establert pels estatuts, segons ha confirmat la gerència de l'entitat. El seu equip té com a vicepresident Quim Revidiego de la botiga Nostrum amb Bel Butxaca de Rambla 29 i Núria Estela de Joieria Carbonell.

El candidat a la presidència té les idees molt clares. "Donarem continuïtat a totes les coses bones que ha fet l'Associació fins ara i potenciarem totes aquelles que són millorables. La més important serà la part de promoció, sobretot cap al mercat francès, tal com ja es va tractar a la reunió del Consell Comarcal -vegeu la pàgina 14 d'aquesta edició- de dijous passat". Lluís de Anguera té "il·lusió i moltes ganes de superar els reptes que tenim davant nostre".