Aquest dissabte ha quedat inaugurada la XXVIII Fira del Vaixell d'Ocasió del Port d'Empuriabrava. Ha estat l'Alcaldessa de Castelló Assumpció Brossa, juntament amb el Pere Padrosa, Director General de Transports i Mobilitat, i Pere Saló, director Territorial del departament de Territori i Mobilitatde la Generalitat de Catalunya a Girona, acompanyats de la resta d'autoritats, els encarregats de donar el tret de sortida a una nova edició d'aquesta exposició d'embarcacions.

Enguany hi ha representades 35 empreses relacionades amb el món de la nàutica les quals tenen previst ofertar i, si pot ser, vendre al voltant de 400 embarcacions.

Al Port de la Marina s'hi pot trobar una amplia gamma d'embarcacions que va des de les auxiliars, que es poden adquirir per uns 1.400 euros fins a motores de 20metres valorades en 850.000 euros. Preus i embarcacions per a tot tipus de clients.

"La Fira d'Empuriabrava després de 28 anys de celebració i gracies a l'esforç i la bona feina de les empreses nàutiques de la zona s'ha convertit en tot un referent pel que fa la segona mà i es considerada la més gran i de més prestigi que es celebra a tot l'Estat", segons els organitzadors.

Aquesta edició, entre d'altres, es destaca per un major nombre de vaixells de grans eslores, també una gamma més amplia d'embarcacions anomenades "Milla 0" que son vaixells de segona mà que mai han estat posats a l 'aigua. Entre els nous estands de la fira hi ha la presentació d'un nou servei privat a la Badia pel rescat de vaixells esportius que es trobin en problemes o averies a la mar.

La Fira restarà oberta al públic fins el proper diumenge 27 de març, de 10 del matí a 7 de la tarda sense interrupció.