18 de març de 2016
18.03.2016
"De forma immediata"

Roses atura les obres a l'exterior d'El Bulli perquè es fan sense permís

L´ordre no afecta els treballs que s´estan fent a l´edifici però alerta Ferran Adrià que se´l sancionarà si no ho compleix

18.03.2016 | 12:40
Les obres a l´exterior d´elBulli.

L'Ajuntament de Roses ha ordenat paralitzar les obres "de forma immediata" que s'estaven fent a l'exterior de la parcel·la d'El Bulli i de casa Marketta perquè no disposen de la llicència municipal corresponent. Es tracta bàsicament d'uns moviments de terres a l'exterior que l'entitat ecologista IAEDEN-Salvem l'Empordà va denunciar fa un mes titllant-ho de "desmesurat i il·legal".

Uns canvis que l´ajuntament ja n'estava al cas i seguia amb atenció perquè no disposaven dels permisos necessaris. "Només es preveia talar alguns arbres i ara hem vist que s´han mogut moltes terres, s'han tret feixes i s'ha deixat la roca nua", ha detallat la presidenta de l'entitat, Bàrbara Schmitt.

La setmana passada l'Ajuntament de Roses va rebre un informe dels responsables del Parc Natural del Cap de Creus on s'alertava d´aquests moviments de terres "il·legals". Davant d'aquesta situació, el consistori ha decidit aturar tots els treballs a l'exterior d'El Bulli fins que disposin de l'informe favorable per tirar-los endavant. A més, avisen que en cas d'incompliment, el propietari –Ferran Adrià- serà sancionat. ElBullifoundation té quinze dies per presentar al·legacions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook