L'Associació Turística d'Apartaments (ATA) preveu una baixa ocupació per Setmana Santa en els apartaments turístics repartits per tota la província de Girona. Per zones turístiques, al Pirineu es preveu un 70% d´ocupació amb un 100% d´apartaments oberts; en les zones interiors s´estima una ocupació del 60% amb una obertura del 100% dels apartaments i en la Costa Brava un 20% d´ocupació. Cal destacar que a Lloret de Mar es calcula un 70% d´ocupació, ja que és un destí turístic consolidat pels turistes estrangers a la Costa Brava. La baixa ocupació a la resta de la costa és degut a l'avançament de la Setmana Santa a finals de març on les temperatures encara són baixes.

En general s´esperen reserves d´última hora en totes les zones turístiques i que variarà en funció de la climatologia i de l'oferta turística. Amb les pluges i nevades de les últimes setmanes fa canviar el destí de les reserves de la costa al Pirineu. El principal client que rebem als nostres apartaments a Setmana Santa són catalans amb un 52%, seguit dels espanyols amb un 21%, i un 27% de fora de l´Estat Espanyol.

L'ATA engloba a més de 10.000 apartaments turístics en tota la província de Girona. ATA està formada per empreses que gestionen una àmplia oferta de vil·les i apartaments, garantint la seriositat i la qualitat del producte. L´associació és la major oferta legalitzada d´apartaments i vil·les de lloguer turístic de Catalunya.