Pere Maluquer ha estat escollit nou president d'Unió Democràtica a l'Alt Empordà, en la reunió de constitució de la nova executiva, que ha tingut lloc aquest dijous al vespre a Figueres. Maluquer, que és regidor a l'Ajuntament de Pau i vicepresident de la Intercomarcal de Girona, estarà acompanyat de dos vicepresidents: Montse Ricart, regidora de Vilafant, i Josep Valdera, regidor a Roses. La renovació d'aquest òrgan s'emmarca en els preparatius del Congrés Nacional que es farà el proper 16 d'abril.

Maluquer ha destacat que la nova executiva "encara amb il·lusió i amb energia els reptes que té el partit en els propers mesos". "Estem treballant per renovar-nos i enfortir-nos, perquè ha estat un any de molts canvis. Però som optimistes, perquè el nostre és un projecte que ve de lluny i vol anar encara molt més lluny. I per poder aportar el millor per al país necessitem forjar unes bases sòlides, seguir presents i amb ganes de créixer en el territori. Ens avala la nostra capacitat de gestió i la nostra coherència", ha remarcat el nou president comarcal de l'Alt Empordà . "Nosaltres diem avui el mateix que el mes de setembre i al desembre. Estem preocupats per la situació que viu el país, però això ens esperona perquè ens fa més necessaris que mai", ha afegit.

"A l'Alt Empordà tenim una militància sòlida i implicada, que té moltes ganes de fer les seves aportacions per al proper Congrés. Ara és el moment de sembrar, i sabem que més d'hora que tard serà novament l'hora d'Unió", ha recordat Maluquer.