09 de març de 2016
09.03.2016
Serveis

Vilamaniscle es connectarà a la xarxa de l'Albera per resoldre els problemes d'aigua

Aviat començaran les obres per fer una canonada fins a Rabós que permeti el subministrament als veïns que fins ara s'abasteixen de pous

09.03.2016 | 09:55

Els problemes de subministrament d´aigua que pateixen els veïns de Vilamaniscle des de fa molts anys van pel camí de resoldre´s. L´Ajuntament d´aquest municipi ha aprovat inicialment el projecte constructiu de l´abastament d´aigua de Vilamaniscle fins a la xarxa d´abastament de Rabós. D´aquí a un mes, licitaran les obres per connectar Vilamaniscle a la xarxa de l´Albera, a través de Rabós, el poble veí, que últimament s´ha començat a abastir d´Espolla.

El cost d´aquesta canonada serà d´uns 239.000 euros, però seran finançats gairebé íntegrament per les administracions superiors amb el Pla Únic d´Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

L´alcalde de Vilamaniscle, Ramon Bonaterra, celebra que finalment s´hagi posat remei a aquest problema endèmic que tenia el seu municipi. "Fins ara, anàvem amb pous i la veritat és que és una tortura psicològica descomunal perquè no hi ha aigua. Fa anys que anàvem fluixos d´aigua i hem invertit molts diners per trobar solucions", argumenta Ramon Bonaterra, el qual va exposar fa pocs dies als veïns aquesta alternativa que han trobat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook