09 de març de 2016
09.03.2016
Protesta dels ferroviaris francesos

Una vaga afecta els serveis internacionals que enllacen Catalunya amb França

Els serveis AVE i Avant Figueres Vilafant-Girona-Barcelona circularan amb normalitat

09.03.2016 | 08:12

La convocatòria d'aturada laboral a l'operadora ferroviària SNCF per aquest dimecres, dia 9 de març, afecta els serveis que enllacen Catalunya amb França.

Segons la companyia espanyola, els serveis Barcelona – París i viceversa circularan amb normalitat. No circularan els trens que enllacen Barcelona amb Marsella i Lió, en ambdós sentit. Els serveis AVE i Avant Figueres Vilafant-Girona-Barcelona circularan amb normalitat.

D'altra banda, durant el període d'aturada laboral a França, no es garanteix que els trens de la línia de la línia R3 puguin arribar a la Tour de Carol ni que els de l'R11 ho facin fins a Cerbere. En aquest cas, els trens iniciarien o finalitzarien el seu recorregut a Puigcerdà o Portbou, respectivament.

Renfe explica que és completament aliena a aquesta circumstància i lamenta les molèsties que pogués provocar aquesta vaga. D'altra banda, recomana als seus clients la consulta de qualsevol possible incidència a la circulació del seu tren o la resolució de dubtes a l'efecte en el telèfon únic d'atenció i reserves: 902 320 320.

A més, Renfe-SNCF en Cooperación han establert com a mesures de postvenda el reemborsament del 100% del import del bitllet pels clients que desisteixin del seu viatge o canvi de data del viatge sense costos pels viatgers que es decideixin per aquesta opció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook