L'actual president de Comerç Figueres, Jordi Rotllan, ha convocat Assemblea anual i eleccions pel dia 22 de març, segons ha fet sabet la mateixa entitat aquest divendres al vespre.

Segons explica l'associació en un comunicat, "a principis del passat mes de novembre, Jordi Rotllan, va ser nomenat Director de Màrqueting, Comunicació i Admissions de la seu, a Barcelona, d'una xarxa multinacional de campus amb seu a Montreal. Aquesta circumstància, unida a les responsabilitats que segueix exercint en els negocis familiars, fan impossible que pugui seguir assumint la presidència de Comerç Figueres".

Jordi Rotllan deixarà la presidència després de més de 10 anys al front de l'entitat; durant aquests 10 anys, ha compaginat la presidència de Comerç Figueres amb altres càrrecs com, per exemple, la presidència de la Fundació Comerç Ciutadà, la presidència de la Federació d'Empresaris Eix Empordà o la vice-presidència de PIMEC Comerç Girona.

En el moment de la seva darrera reelecció ja va anunciar que aquest seria el seu últim mandat. L'actual vicepresident, Lluís de Anguera Marín, que regenta el conegut estanc del carrer Monturiol, té previst presentar candidatura per liderar un nou mandat amb una "associació dinàmica", segons va confirmar setmanes enrere.

En la Junta del passat dijous, en la que es va oficialitzar la convocatòria, Jordi Rotllan es va acomiadar dels seus companys de direcció i els hi va agrair el suport rebut durant tots aquests anys, en especial a aquells que l'han acompanyat durant els seus quatre mandats. Segons l'entitat, els membres de la Junta li van agrair la seva dedicació a Comerç Figueres en uns anys molt difícils i es van mostrar satisfets pel fet que la realitat hagi confirmat dues afirmacions que Jordi Rotllan ha reiterat durant tots aquests anys, d'una part que no es volia eternitzar en cap càrrec i, de l'altra, que en cap cas faria el salt a la política ja que es seu interès es centrava únicament en el sector privat.