03 de març de 2016
03.03.2016
Promoció econòmica

Un programa ofereix feina i formació a joves d'entre 18 i 29 anys a Roses

Hi ha vint places laborals per a joves de tota la comarca per treballar i formar-se durant sis mesos

03.03.2016 | 13:43

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament impulsa el programa Fem Ocupació, adreçat a joves de 18 a 29 anys amb estudis de graduat d'ESO, Batxiller o Cicles Formatius de Grau Mig. El programa, emmarcat en el conveni de col·laboració que l'Ajuntament de Roses té amb el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, ofereix 20 places laborals a joves de tota la comarca per treballar i formar-se durant un període de 6 mesos.

A partir de la recerca d'empreses interessades a contractar joves que disposin d'aquests estudis, s'oferirà als joves la possibilitat de treballar durant 6 mesos amb una modalitat de tipus dual que dedicarà entre 90 i 150 hores del total del contracte a la formació, mentre que la resta del temps es destinarà a les tasques del lloc de treball assignat.

Les empreses comptaran amb un ajut a la contractació facilitada pel SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya) de 3.891,60 € per a tot el període en cas de supòsit de jornada completa, o amb la possibilitat d'oferir una jornada reduïda, en funció de les necessitats de cada empresa. Els perfils laborals suggerits són el d'ajudant de Departament Comercial i auxiliar d'informació turística.

Pel que fa a la formació, els joves rebran continguts de màrqueting digital i publicitat, ofimàtica, atenció al client, etc, adaptant-la així a les necessitats de l'empresa.

Els interessats a participar en aquest programa poden contactar amb l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses, o al telèfon 972 152 521 i promocioeconomica@roses.cat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook