L´Ajuntament de Borrassà ha posat en marxa, aquesta setmana, el projecte de millora de la xarxa d´abastament d´aigua potable del poble. Les obres les fa l´empresa ASSA Hidràulica i Electricitat, SL de Cornellà de Terri.

Els treballs substituiran les obsoletes canonades de fibrociment que encara hi ha en el poble per altres de polietilè. Afectaran als carrers Figueres, de la Plaça, de Baix i a les places Major i de la Muralla, a més dels vials adjacents: de Dalmau de Creixell, de Missa, d´Argentina i de Santa Maria.

Aquest canvi es fa per millorar el subministrament d´aigua potable al poble i per evitar fuites i altres problemes ocasionats per les canonades actuals.

Ho explica l´alcalde de Borrassà, Ferran Roquer "aquesta obra està emmarcada en la millora general del servei d´aigua. Amb aquestes obres s´elimina del tot l´antiga xarxa de fibrociment i se substitueix per una de polietilè d´alta densitat, que permetrà tenir una xarxa més estanca i aconseguir reduir les averies".

Roquer afegeix que "en el cas que s´hagi d´incrementar la pressió amb el nou subministrament d´aigua aquestes canonades noves ho resistiran".

Es preveu que les obres durin uns dos mesos. Durant aquest temps, tot i les mesures implementades perquè no passi, podrien produir-se talls puntuals de circulació i/o subministrament.