02 de març de 2016
02.03.2016
Previsió

Activen l'alerta del Procicat per la previsió de fortes ventades arreu menys a les comarques de Girona

Les ratxes més fortes de vent s'esperen durant la propera nit i matinada a l'interior de Tarragona

02.03.2016 | 19:27

Protecció Civil ha activat aquest dimecres al matí l'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya Procicat davant la previsió de fortes ventades al Pirineu, Prepirineu i al terç sud aquest dimecres a la tarda i dijous. Segons el Servei Meteorològic, avui el vent podrà superar ratxes de 90 km/h al Pirineu, Prepirineu, comarques de Tarragona i Terres de l´Ebre, Anoia, Alt Penedès, Garraf i Baix Llobregat. Les ratxes més fortes de vent s'esperen durant la propera nit i matinada a l'interior de Tarragona, sobretot a les comarques de l'Alt Camp, Priorat i la Conca del Barberà. A partir del migdia de demà el fort vent es restringirà a les cotes altes del Pirineu.

No es descarten fortes ratxes de vent a l'àrea metropolitana de Barcelona i altres zones del territori, excepte a les comarques de Girona.

Protecció Civil demana que s'extremin les precaucions en la mobilitat i en la pràctica d'activitats a l'aire lliure, sobretot a les zones de muntanya.

Aquesta tarda, Protecció Civil ha ampliat la fase d'alerta del pla Procicat amb afectació també a la resta de la demarcació de Lleida i les comarques de l'Anoia i l'Alt Penedès.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook