La regidoria de la Dona de l'Ajuntament de Figueres ha iniciat els tràmits per a la renovació del Pla d'igualtat municipal de la ciutat. El treball té com a full de ruta l'anterior pla en igualtat 2013-2015, però aquesta vegada es vol augmentar la participació de totes les entitats de Figueres -i en especial les involucrades en igualtat- perquè el document final sigui el màxim transversal i ric possible.

Per aquest motiu, la regidora de la Dona, Dolors Pujol, explica que “es va convocar l'11 de febrer a totes les entitats inscrites al registre municipal a una reunió al Saló de sessions, on es va iniciar el procés de treball per redactar un nou pla. Un document que, juntament amb la regidoria de Participació Ciutadana, treballem perquè s'aprovi durant el segon semestre d'aquest i tingui una vigència més enllà del mandat municipal, fins al 2020”.

Després de la primera presa de contacte, la regidoria convida a totes les entitats i/o figuerencs i figuerenques que realitzin les seves aportacions a través del correu electrònic. Les pròximes setmanes es farà públic el calendari de reunions obertes a tota la ciutadania.