Josep Valdera ha estat reelegit president local d'Unió Democràtica de Catalunya de Roses. L'assemblea d'UDC ha escollit el nou comitè executiu local aquest 15 de febrer. La nova executiva del partit vol aportar, segons el propi Valdera, "l'experiència positiva en l'àmbit municipal a la confecció del full de ruta nacional que aprovarà el Congrés del 16 d'abril".

En el marc de la renovació dels òrgans del partit de cara al Congrés Nacional, la local d'Unió Democràtica de Catalunya a Roses ha aprovat la seva executiva, amb Josep Valdera, actual regidor del partit a l'Ajuntament, com a president. I l'organigrama el completen Antoni Carrasco (vicepresident), Josep Garcia (secretari), Francesc Trinidad (tresorer), i Alberto Lagresa, Santi Buscató, Albert Nogué, Concepció Díaz i Joan Coll com a vocals.

En el decurs de l'assemblea, Valdera ha recordat la tasca que Unió està duent a terme en aquests moments a l’Ajuntament de Roses. "En les passades eleccions municipals vam obtenir un 8% dels vots i vam aconseguir per primer cop representació amb les nostres pròpies sigles. Avui, podem dir que estem exercint una oposició constructiva, i durant aquests mesos hem presentat propostes que estaven incloses en el nostre programa i que ha assumit el mateix equip de govern, o que s'han aprovat amb el consens de la resta de grups de l'oposició", ha remarcat.

Com a exemples, ha citat l'impuls de Roses com a destinació turística esportiva, la necessitat de crear un pla de mobilitat per resoldre els problemes de circulació i aparcament a l’estiu, o l'òrgan de defensa dels drets dels ciutadans (amb la posada en marxa d'una comissió especial de suggeriments i reclamacions).