Unió ha renovat aquesta setmana les seves executives a Vilamalla i a Vilafant, una tasca que s'està duent a terme en tots els òrgans locals de les diferents comarques en el marc dels preparatius del Congrés Nacional del partit, que es farà el proper 16 d'abril.

Carles Àlvarez ha estat escollit president de la local de Vilamalla. Àlvarez és alcalde del municipi i diputat a la Diputació de Girona. La vicepresidència de l'executiva l'ocuparà Pilar Martínez, i Joan Nierga serà el secretari. Àlvarez ha destacat que "hi ha molta feina a fer i sens dubte aquest equip l'encara amb molta il·lusió. Sabem que Unió és més necessària que mai i tenim la responsabilitat de fer arribar el seu ideari, missatge, als ciutadans".

A Vilafant, la presidència local ha recaigut en l'actual regidora a l'Ajuntament, Montse Ricart. Pere Collado ha estat escollit vicepresident i Pepi Comalada com a secretària. Segons Ricart, "tenim molts reptes com a societat i com a país, i per això cal ampliar l'espai que representa Unió", ha explicat.