12 de febrer de 2016
12.02.2016
Lloguer social

El Consell Comarcal facilita l'accés a l'habitatge social a preu moderat

L'administració altempordanesa disposa d'una borsa d'habitatge per a particulars amb totes les garanties

12.02.2016 | 09:36

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà disposa d'una borsa d'habitatge per a particulars. Es tracta d´un servei que té assumit amb la col·laboració de l´Agència de l´Habitatge de Catalunya i de la Generalitat i que ofereix, sense despeses de gestió ni honoraris de cap mena, el programa de mediació per al lloguer social, amb l'objectiu de facilitar l'arrendament de pisos a particulars amb totes les garanties.

La borsa d'habitatge ofereix al propietari una pòlissa gratuïta d'assegurança, assessorament jurídic gratuït en cas de desnonament, intervenció en cas d'impagament, recerca i selecció del llogater, redacció del contracte i confecció de l'inventari i seguiment de l'habitatge i dels llogaters.

Per als llogaters, aquesta iniciativa permet oferir preus per sota del mercat lliure, facilitats econòmiques en l'accés a l'habitatge sense honoraris d'intermediació ni comissió de cap mena, garantia d'habitabilitat de l'habitatge de lloguer, informació i assessorament gratuït i gestió d'ajuts al lloguer.

L'Oficina d'Habitatge es troba al segon pis de la seu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook